03/06/2023

O NAMA

Internet portal “Infocyber” na stranici www.pazovaindjijavesti.com donosi sveže i aktuelne informacije iz dve susedne sremske opštine. Upoređujemo rad ove dve opštine, pratimo sva dešavanja iz dana u dan i donosimo konretne rezultate.

Mi se ne ograničavamo samo na kratku informaciju, već se trudimo da Vam ponudimo širu sliku o događajima, ljudima i mestima, čime stičemo prednost u odnosu na našu konkurenciju.

Drštvene medije vidimo kao platformu za uspostavljanje odnosa sa našim čitaocima i mogućnost njihovog uključivanja u rad portala.

Cilj nam je da podstaknemo zdravu konkurenciju između dve privredno razvijene opštine, kako bi lokalna rukovodstva nastavila da stvaraju još bolje uslove za život svojih građana.

Predstavljamo rad lokalnih uprava, javnih preduzeća, ustanova i svih društveno-političkih aktera koji učestvuju u kreiranju lokalne politike.

Bavimo se interesantnim ljudima, vodimo vas na neobična mesta i predstavljamo događaje i manifestacije sa obiljem fotografija i video snimaka.

Vizija našeg portala jeste da vam donese DNEVNU DOZU DOBRIH VESTI i promoviše najbolje iz obe opštine.

Naš moto je “BUDITE PRVI INFORMISANI”!

Portal www.pazovaindjijavesti.com je samo jedan u nizu projekata koji pokreće kompanija Infocyber d.o.o specijalizovana za web novinarstvo. U našem timu rade profesionalci, školovani za delatnost koju obavljaju.

Pišite nam:

e-mail:infocybermediji@gmail.com

I FACEBOOK STRANICA:

https://www.facebook.com/pazovaindjijavesti/

https://www.facebook.com/pazovaindjijavesti/photos/a.193069027937521/708846933026392/

Pratite nas i na INSTAGRAMU:

https://www.instagram.com/p/BtgeGVOHQuL/

Follow by Email
YouTube
Instagram