Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ obezbedilo je specijalno vozilo za uklanjanje zagušenja na kanalizacionoj mreži, koja se neretko dešavaju. Vozilo je kupljeno sredstvima iz budžeta ovog javnog komunalnog preduzeća, a vrednost investicije je 31 milion dinara.
-Ovo je za “Vodovod ” odlična vest, reč je o nedostajućem specijalnom vozilu “Voma”, koje služi za odgušivanje kanalizacionih mreža. Do sada smo morali to vozilo da iznajmljujemo, a sada smo problem rešili kaže Dragoljub Trifunović direktor JKP “Vodovod i kanalizacija” Inđija i ističe da su usluge iznajmljivanja vozila bile i skupe, a često se dešavalo da je vozilo zauzeto te da ne mogu da otklone problem koji se pojavi.
Vozilo je kupljeno na lizing uz učešće javnog preduzeća u iznosu od 25 posto, odnosno oko 9 miliona dinara.
-Novo vozilo je po svim neophodnim standardima, sada nam je tehnička operativa u potpunosti opremljena i spremni smo da izvršimo svaki zadatak poručio je direktor Trifunović i dodao:
Dragoljub Trifunović, direktor JKP “Vodovod i kanalizacija” Inđija

 

-Imamo porast stanogradnje u Inđiji, te se i povećava obim posla i broj korisnika naših usluga. Mislim da smo sada u potpunosti spremni za svaki zadatak.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija priča o uspehu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: