NOVINA Lap top računari i za vukovce srednjih škola van teritorije Inđije

Opština Inđija obaveštava i poziva učenike srednjih škola koji su školske 2018/2019. godine (prošle školske godine) nagrađeni Vukovom diplomom na kraju srednjoškolskog školovanja, a srednju školu su završili van teritorije opštine Inđija u obrazovnom sistemu Republike Srbije, da se jave na šalter broj 8 ili u Odeljenje za društvene delatnosti Opštinske uprave opštine Inđija, zaključno sa 31. januarom.

ONI SU PONOS NAŠE OPŠTINE-Lap top računari vukovcima i istaknutim sportistima u Inđiji

Naime, Opština Inđija dugi niz godina nagrađuje dobitnike Vukove diplome osnovnih i srednjih škola sa teritorije Opštine Inđija prigodnim poklonom – lap top računarom.
Od ove godine, u kojoj nagrađujemo „Vukovce“prošle 2018/2019. školske godine, Opština Inđija će u red nagrađenih najuspešnijih učenika uvrstiti i naše mlade sugrađane, koji su srednjoškolsko obrazovanje stekli u nekoj od srednjih škola sa teritorije Republike Srbije.

Rok za podnošenje dokumentacije je 31. januar 2020. godine. Neophodno je priložiti ličnu kartu i fotokopiju Vukove diplome, uz original na uvid.
Mesto podnošenja dokumentacije je šalter broj 8 Prijemnog odeljenja Opštinske uprave opštine Inđija ili prostorije Odeljenja za društvene delatnosti Opštinske uprave opštine Inđija, svakog radnog dana od 8 do 14 časova.
Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram