NOVI BANOVCI: Završeni radovi na drugoj fazi uređenja centra naselja

Centar Novih Banovaca dobio je moderan izgled, a puštanjem u rad savremene led rasvete ispred platoa Hrama i Doma kulture završeni su radovi na drugoj fazi uređenja centra ovog staropazovačkog mesta.

Druga faza rekonstrukcije centra je podrazumevala obimne radove koji su obuhvatali uređenje platoa, rekonstrukciju saobraćajnica, postavljenje javne rasvete, izgradnju 41 parking mesta, radove na kanalizaciji i uređenje zelenih i pešačkih površina. Izvršeno je priključenje objekata koji nisu bili priključeni na kanalizacionu mrežu.

Foto: starapazova.rs

ĐACI NAPRAVILI TURISTIČKU BROŠURU

Prostor oko crkve pretvoren je u moderan gradski trg sa pozornicom za prikazivanje bioskopskih predstava i formiranje pozorišne scenografije. Urađene su četiri nove saobraćajnice, prilikom čega je zadržan postojeći kolovoz uz izradu novog sloja asfaltbetona, uz postavljanje ivičnjaka sa obe strane kolovoza.

Foto: starapazova.rs

-Ponosni smo što smo završili još jednu infrastrukturnu investiciju u okviru ranije zacrtanog cilja da se i Novi Banovci pridruže drugim uređenim mestima naše opštine rekao je Đorđe Radinović predsednik opštine Stara Pazova i poručio da će lokalna samouprava nastaviti da ulaže u sva naseljena mesta kako bi se podigao kvalitet života svih meštana.

Podelite sa prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.