Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović posetili su danas nekoliko fudbalskih klubova u staropazovačkim naseljima i podelili novu sportsku opremu (dresove i lopte).

Predsednik Radinović se zahvalio potpredsedniku FSS Nedimoviću i naglasio da je sportska oprema nešto što je uvek dobrodošlo klubovima.

Slobodan Krnjić iz FK “Dunav” iz Starih Banovaca se takođe zahvalio na poseti i istakao da su veoma zadovoljni današnjom posetom. –

-Napravili smo dobru ekipu oko kluba, puno svi radimo, pomažemo te se nadamo da rezultati neće izostati. Naravno da smo zadovoljni, sve što dobijemo puno znači za naš klub, hvala potpredsedniku na poseti poručio je Krnjić i poručio da u omladinskom pogonu imaju oko 120 dečaka i devojčica koji treniraju fudbal.

On je poručio da najveću pomoć i podršku imaju od opštine Stara Pazova koja finansira sve troškove kluba.

Dragan Inđić iz FK “Sremac” iz Vojke se takođe zahvalio na donaciji  i poručio da u ovom teškim vremenima nova oprema će im puno značiti.

-Takmičimo se u petoj ligi takmičenje, odnosno u Zonskoj ligi Srema, imamo u prvom timu 24 igrača, a u omladinskoj pogonu imamo oko 80 dece.

Na teritoriji opštine Stara Pazova postoji 71 sportski klub koji se finansira iz budžeta opštine, od toga je sedam fudbalskih klubova a tri se takmiče u srpskoj ligi rekao je predsednik Radinović.

Radinović je poručio da na proleće počinje rekonstrukcija sportskog terena u Krnješevcima, koji je jedini ostao neuređen. Dogovor sa klubom je već postignut, a već od proleća počinju radovi.

Tekst je napisan u sklopu projekta “Godina velikih investicija u Pazovi” koji je sufinansiran je sredstvima iz budžeta opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

VIDEO:

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: