Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak potvrdio je da je ceremonija postavljanja kamena temeljca za novu japansku fabriku zakazana za 18.mart 2024.godine.

-Juče poslepodne nam je stigao mail potvrde da 18.marta postavljamo kamen temeljac za novog japanskog investitora JFE, iz oblasti automobilske industrije istakao je predsednik Gak i naglasio da očekuje da će svečanoj ceremoniji prisustvovati predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

-Govorimo o još jednoj velikoj i značajnoj investiciji za sve stanovnike opštine Inđija, govorimo o 200 novih radnih mesta tvrdi Gak i dodaje:

-Očekujemo još jednu pobedu Inđije, mi ćemo se i dalje truditi da izgradimo svako mesto inđijske opštine. Uvek nešto fali, ali jedno po jedno radimo ali idemo dalje, kao što sam rekao sledi nađ veliki događaj 18.marta.Nakon toga sledeće nedelje ćemo imati 3D rešenja Akva parka, tako građani Inđije moći da vide kako će izgledati Akva park istakao je Gak.

Lokacija nove fabrike je u neposrednoj blizini Autlet šoping centra, odmah pored parcele gde se gradi Akva park.

NOVI JAPANSKI INVESTITOR

KOMPANIJA JFE DOLAZI I SVETA AUTOMOBILSKE INDUSTRIJE I PROIZVODE ROTORE I ELEKTRO MOTORE (brisači i podizači)ZA NAJVEĆE BRENDOVE ZA AUTO INDUSTRIJU. SARAĐUJU SA TOJO TAJERSOM I NIDEKOM FIRMOM.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: