Nekadašnji frontmen benda Eyesburn 24.novembra u Inđiji

 

Jedno od najznačajnijih imena domaće alternativne scene, Nemanja Kojić Kojot, posetiće inđijski alternativni kulturni centar Sprat 24. novembra.

Kojot, nekadašnji frontmen čuvenog beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugoodišnjeg reggae projekta – Hornsman Coyote, gostovaće kao DJ Coyote u Inđiji.

Kako saznajemo, od poslednjeg Kojotovog gostovanja u Inđiji je prošlo više od 15 godina, tada je ovaj muzičar nastupao sa bendom Eyesburn u klubu „Stage“.

DJ setu koji je Kojot pripremio za sve posetioce prethodiće tribina/otvorena diskusija, na temu rock and roll/reggae kulture kod nas, kao i osvrt na dosadašnje muzičke radove i uspehe koje je Nemanja ostvario u svetu, kao umetnički ambasador naše zemlje. Ovu tribinu će voditi Marko Todorović, frontmen inđijskog benda Alitor.

Ova manifestacija za cilj ima upoznavanje publike sa situacijom na domaćoj alternativnoj sceni, popularizaciju alternativnih muzičkih žanrova kao i šansu da se fanovi Eyesburna (i ostalih Nemanjinih projekata) upoznaju sa detaljima iz Nemanjine bogate karijere.

Da podsetimo, Nemanja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivao sa svetskim muzičkim legendama poput Maxa Cavalere (Soulfly, Sepultura) i Lee Scratch Perry-ijem (otac DUB žanra i legendarni producent koji je sarađivao sa Bobom Marlijem).

Početak programa je zakazan za 20h, a cena karte iznosi 300 dinara. U cenu karte je uračunato piće po izboru kao i kupon za garderobu.

 

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *