Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević sinoć 16. novembra 2023. godine je dao podršku prikupljanju potpisa za pokrajinsku listu Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane, u Staroj Pazovi.

-Iz Stare Pazove krećemo u kampanju i za pokrajinsku skupštinu, odnosno, za Skupštinu Vojvodine, apsolutno sam siguran da će lista koju kandidujmo, a koja nosi naziv Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane, iako je mnogi potcenjuju, iako nas prikazuju kao autsajdere, biti pobednička lista. Lista koja garantuje siguran i ravnomerni razvoj cele Vojvodine, neotuđivog dela Republike Srbije, lista koja garantuje dobar program, lista koja kandiduje odlične ljude, lista koja kandiduje, pre svega, veru u sigurniju i izvesniju budućnost za ovaj deo Srbije, za našu Vojvodinu- naglasio je Vučević i dodao:

– Građane pre svega interesuje šta je ono što nudimo u narednom periodu. To jeste dalje snaženje ekonomije i Vojvodine, očuvanje njene kulturne baštine, očuvanje na ponos svih naših raznolikosti.

-Posebno je zadovoljstvo što sam danas ovde kod mojih  prijatelja, kod gospodina Radinovića i ostalih saboraca iz Srema iz Stare Pazove i uvek smo odavde kretali u dobre priče i rezultate. Neka su nam na sreću i na ponos i pokrajinski izbori i da zaista 17. decembar 2023. godine u Srbiji bude festival demokratije, da bude kako narod kaže, kako narod bude glasao poručio je Vučević i dodao:

-Pozivam sve građane u celoj Republici Srbiji da izađu na birališta 17. decembra i glasaju za pokrajinsku listu Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane i republičku listu Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane!

VIDEO:

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: