NAKON 50 GODINA: Ulica 1.novembra u Ljukovu dobila moderan izgled

Nakon pet decenija meštani Ljukova dočekali su modernu saobraćajnicu u njihovom selu, a završeni su radovi na rekonstrukciji ulice 1.novembra.

Jedna od najdužih ulica u selu, oko dva kilometara, „presvučena“ je asfaltom preko postojeće kaldrme, uređene su bankine i u samom centru sela izgrađeno je preko dvadeset parking mesta. Investicija koju je finansirala opština Inđija iznosila je 63.1 milion dinara sa pdv-om.

VIDEO:

Asfaltiranje ulice 1. novembar predstavlja ispunjenje predizbornog obećanja meštanima Ljukova, istakao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak prilikom posete ovom selu.

-Ne samo da smo dobili novu ulicu nego smo dobili potpuno novi izgled centra sela. I danas je potpuno drugačiji utisak o Ljukovu kada prođete ovim putem“.

Gak je naveo da je i ova investicija dokaz da se podjednako ulaže u seoske sredine kao i u sam grad.

-U selima nije ništa rađeno decenijama i kada uradite nešto to se vidi i potpuno promeni izgled naselja. Nikada inđijska sela nisu dobila toliko investicija kao što su dobila u prethodne četiri godine i tako ćemo nastavićemo da radimo poručio je Gak..

U narednom periodu biće postavljeni ležeći policajci kod škole i vrtića, dok JKP „Komunalac“ urediti zelene površine u putnom pojasu navedene ulice.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Inđija-Opština napretka i prosperiteta“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *