Press "Enter" to skip to content

NAJBOLJI PROVOD DO SADA: Manifestacija „SREM U SRCU“ zakazana za 20.maj

Udruženje građana Eko-Ban iz Novih Banovaca 20.maja organizuje manifestaciju pod nazivom ,,Srem u srcu“ koja polako postaje tradicionalna i ove godine se organizuje po treći put, uz nesebičnu pomoć i podršku opštine Stara Pazova.

Manifestacija je zamišljena kao porodična, pogodna za sve uzraste, promoviše kulturu i tradiciju Srema kroz narodne igre, muziku, citate, recitacije, tradicionalnu nošnju kao i tradicionalnu sremsku kuhinju.

-Eko-Ban ima fantastičnu saradnju sa ostalim udruženjima iz opštine Stara Pazova kao i sa udruženjima iz okoline, tako da ćemo ove godine imati tridesetak udruženja koji će nam se predstaviti i preneti deo zaboravljenih običaja ističe Nikša Pavić jedan od organizatora.

U INĐIJI: Sprema se spektakl za DUHOVE

-Program zvanično počinje od 12 časova i u programu će nam se predstaviti Kulturno-umetnička društva, pisci, glumci, crkveni hor, tamburaši , od 18 časova gost je Cakana sa bendom u izvođenju tradicionalnih srpskih pesama, a od 20 časova koncert benda Ođila,koji uvek pruže fantastičan audio vizuelni spektakl.

-Srem u srcu je ovaj put veoma posebna manifestacija, jer nam po prvi put dolaze gosti sa Kosova iz mesta Zvečan koji će se s nama družiti nekoliko dana i imamo priliku da pokažemo kakvi smo domaćini.

BAJKERSKI VIKEND od 18.do 20.maja

foto: Dečiji dan u Banovcima

Pozivamo Vas da dođete i da zajedno sa nama uživate u lepom nedeljnom danu i bogatom kulturnom programu, obećavamo najbolji provod do sada, uz najbolje organizovanu manifestaciju UG Eko-Ban do sada ističe on.

Nedelja 20. maj od 12 časova ispred restorana Priča u Novim Banovcima, od 18 časova Cakana od 20 časova koncert bend Ođila.

Please follow and like us:
0
Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Mission News Theme by Compete Themes.

Podeli :)

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube