U Galeriji Matice srpske u Novom Sadu u petak 28. maja je predsedniku opštine Inđija Vladimiru Gaku uručena prestižna nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ za najprosperitetniju lokalnu samoupravu u Vojvodini.


Dvanaest investicija za samo četiri godine, ostvaren ogroman uspeh dovođem japanskog giganta Toyo tires, realizacija velikih infrastrukturnih projekata, pronatalitetna politika, sportski uspesi i mnogo drugih čionioca uticalo je na odluku žirija da ove godine prestižna nagrada ode u Inđiju.

Gak je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima u privredi po čemu je Inđija poznata.

„Iza ove nagrade stoji čitav tim ljudi, od kabineta predsednika do direktora javnih preduzeća i ustanova, dakle svi radimo naporno i to je rezultat koji smo zajedno postigli“.

On je dodao da je nagrada podstrek da u narednim godinama celo rukovodstvo opštine radi još napornije i predanije radi postizanja što boljih ekonomskih rezultata i u cilju ostvarivanja što kvalitetnijih uslova za život građana.

Nagradu su primili i predstavnici Kliničkog centra Vojvodine i Infektivne klinike, pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković i predstavnici nekoliko domaćih kompanija.

Osim samog čina dodele priznanja, prikazan je kulturni program u organizaciji profesora i učenika muzičke škole „Isidora Bajić“ iz Novog Sada.

 

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: