Juče je u zvaničnoj poseti Turističkoj organizaciji opštine Inđija boravila direktorka Turističke organizacije Srbije, gospođa Marija Labović sa saradnicima.

Nakon obilaska izložbe „Metamorfoza turizma Inđije” i upoznavanja sa aktivnostima Turističke organizacije, direktorka je obišla Keltsko selo, novu tematsku turističku atrakciju naše opštine.

U saradnji sa SŠ „Dr Đorđe Natošević”, Udruženjem žena „Gorocvet”, Udruženjem likovnih umetnika Inđije, Umetničkom zanatskom radionicom „Filigran” i Zanatskom radionicom „Mićić”, Turistička organizacija opštine Inđija je za ovu priliku organizovala radionice tkanja, veza, pustovanja vune, vezivanja keltskih čvorova, pravljenja boja od pigmenata i pravljenje nakita, zatim streličarstvo i pletenje keltskih kikica.

Nakon obilaska sela i učešća u radionicama, održana je konferencija za medije na kojoj je direktoka TOS-a, gospođa Marija Labović između ostalog, istakla da je otvaranjem Keltskog sela, Inđija postala atraktivna destinacija koja svakako zaslužuje mesto na turističkoj mapi Srbije.

Obilaskom rekonstruisanog Spomenika bitke kod Slankamena i vinarije Šapat završena je poseta opštini Inđija.

METAMORFOZA TURIZMA INĐIJE

Na platou kod spomenika Milunke Savić u Inđiji postavljena je izložba pod nazivom “Metamorfoza turizma Inđije” koju je pripremila Turistička organizacija opštine Inđija sa ciljem predstavljanja ostvarenih rezultata u 2021. godini. Izložba prikazuje najznačajnije aktivnosti sprovedene na uređenju turističkih lokaliteta i promociji turizma opštine Inđija tokom ove godine.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija najbolje mesto za porodicu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: