Prvog dana državnog prvenstva kataši su zasijali najsjajnijim odličijima , šampioni Srbije postali su u kategoriji nada Jovana Mučibabić u B klasi i Jana Nikić u C klasi kao i Luka Žarković u C klasi kod poletaraca.
Treća mesta izborili Nađa Ljukovčanin u B klasi kod nada i Jovan Čanković u C klasi kod poletaraca. Trener  Željko Mandić izuzetno je zadovoljan postignutim rezultatima takmičara u katama koji su ovim rezultatima opravdali naporan višemesečni rad na pripremi za ovo najvažnije takmičenje za ove uzrasne kategorije.
Drugog dana državnog pvenstva zasijali su borbaši, naime  u kategoriji nada drugo mesto izborio je Luka Mitrić u kategorji +52kg i Stefan Bjeljac -47kg u kategoriji nada. Kod pionira najuspešniji bio je Jovan Popović u kategoriji -45kg, dok su treća mesta izborili Mirjana Đurđević -40kg i Aleksandar Pajić u kategoriji -40kg.
Najbliži pobedničkom postolju bili su kod nada Vuk Malić u borbama u kategorji +55kg kao i Aleksa Lajbenšperger u katama u APSolutnoj kategoriji, dok su kod pionira meč za medalju izgubili Marko Bodrožić -40kg i Aleksa Marković -45kg zauzevši četvrta mesta.
Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: