Gotovo milijardu dinara uložila je opština Stara Pazova iz budžeta za najveći kapitalni projekat rekonstrukcije lokalnih puteva u opštini. Najveći istorijski projekat počeo je početkom 2022. godine  rekonstrukcijom putnog pravca Stara Pazova-Vojka.

Đorđe Radinović, predsednik opštine

Kako je istakao predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, cilj ovog projekta je bio da se bezbednost na lokalnim putevima podigne na najviši nivo. On je takođe istakao da projekat ulazi u završnu fazu i izrazio nadu da će krajem ove, eventualno početkom iduće opštine ogroman posao biti kompletno završen. On je takođe naglasio da se rekonstrukcija lokalnih puteva finansirala iz spostvenih sredstava, odnosno iz budžeta opštine Stara Pazova.

-Približavamo se cilju da svi putevi koji povezuju naša mesta, govorimo o lokalnim putevima svi važni pravci budu kompletno obnovljeni. Govorimo o kraju godine, eventualno nešto malo početkom iduće godine. Uradili smo oko 100 kilometara lokalnih puteva na teritoriji naše opštine u prethodnih godinu dana. Jedan deo sredstava je obezbedila i Vlada Republike Srbije, a veliku zahvalnost dugujemo našem predsedniku Aleksandru Vučiću koji je imao razumevanja za važnost putne infrastrukture rekao je prvi čovek opštine Stara Pazova i istakao da je obnova putne mreže podjednako važna za građane i za privredu.

Nedavno je završena rekonstrukcija puta Vojka-Krnješevci, preostalo je da se urade ivičnjaci i saobraćajna signalizacija. Radovi se sada odvijaju na deonici između Starih Banovaca i Belegiša naglasio je predsednik. On je takođe podsetio da je nedavno završena kompletna rekonstrukcija puta između Stare Pazove i Inđije.

Tekst je napisan u sklopu projekta “Godina velikih investicija u Pazovi” koji je sufinansiran je sredstvima iz budžeta opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: