“LEJE” u Inđiji postaju najlepši deo grada (VIDEO)

Uređeni sportsko-rekreativni kompleks “Leje” sve je bliži konačnom izgledu a lokalna samouprava svakog dana sve više radi na sređivanju ovog dela Inđije.

Najpre je napravljen Trg Milunke Savić na kojem se nalazi spomenik našoj heroini, a čitav taj potez dobio je lepši i uređeniji izgled.

Nedaleko od trga završeni su radovi na uređenju jezerceta koji je postao prava zelena oaza. Radovi su obuhvatali čišćenje korita jezerceta, postavljanje kamene obloge i postavku mobilijara (klupe i kante).

Neposredno uz jezerce nalazi se gradski bazen koji ovog leta uređen (III faza radova) i jedan je od najlepših bazena u regionu.

Foto: Bazen otvoren

Preko puta bazena nalazi se sportska hala koja takođe treba da bude privedena nameni, a uz halu veliki sportski teren. Plan lokalne samouprave jeste da se na ovom mestu napravi Akademija sporta sa pratećim sportskim objektima.

Odmah uz halu nalazi mesto koje je zalaganjem jednog čoveka postalo pravi vrt dobrih vibracija. Reč je o ZOO parku “Koki”. I ove godine opština Inđija je pružila neophodnu finansijsku pomoć i opredelila milion dinara za zoo vrt u Inđiji.

U Lejama je ove godine izgrađena i pešačko-biciklistička staza od Zoo vrta do pumpe Norma petrol.

Još jedan deo Leja biće stavljen u službu turizma, a reč je o lokaciji gde će biti izgrađen Keltski muzej. Ova lokacija se nalazi neposredno uz Zoo vrt Koki.

Kada pogledate sve kao celinu, ovaj deo Inđije je postao lepa i uređena oaza gde svi ljubitelji prirode i sporta mogu da uživaju.

POGLEDAJTE VIDEO-JEZERCE I LEJE

TRG MILUNKE SAVIĆ-VIDEO

#indjija #leje

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram