Škola za negu lepote koju organizuje Akademija Oxford na preko 50 lokacija u Srbiji, odnosno u svakom mestu u kome se nalaze naše poslovnice je po mnogo čemu drugačija.


Osim što je poznata po vrhunskim predavačima koji su dokazano dobri u svom poslu i koji iza sebe imaju zavidan nivo iskustva, naša škola je među prvima po kvalitetu nastave, ali i cenama koje su u potpunosti prilagođene potrebama naših polaznika, tako da će sasvim sigurno svaki polaznik biti i više nego zadovoljan bilo kojom obukom koju odabere.

Osim onih, da tako kažemo uobičajenih kurseva, koji podrazumevaju obuku za frizera, pedikir i manikir, odnosno nadogradnju noktiju, u redovnom planu i programu su i mnogi drugi kursevi nege lepote.

Tako da, između ostalih možete završiti obuku za kozmetičara, sa posebnim akcentom na kurs za kozmetiku lica, ali i obuku za depilaciju i šminkera. U okviru kurseva za masažu možete, u relativno kratkom periodu naučiti sve vrste masaža, što vam omogućuje da otvorite sopstveni salon ili, pak da steknete validnu diplomu i na taj način počnete da radite ovaj posao kao kvalifikovan radnik.

Pored kursa za aniticelulit i terapeutsku masažu, organizujemo i kurs za limfnu drenažu, kraljevsku i parcijalnu masažu, ali i masažu vulkanskim kamenjem. Takođe, vršimo i obuku za refleksomasažu, shiatsu i sportsku, ali i relaks i antistres masažu.

Posebno smo ponosni na mogućnost prilagođavanja obuke našim polaznicima, uzevši u obzir da naše kurseve mogu da pohađaju i polaznici koji nemaju nikakvo predznanje, ali i oni koji jednostavno žele da usavrše znanja koja su već stekli i da na taj način dobiju validnu diplomu.

Praksa se organizuje u saradnji sa brojnim kozmetičkim salonima širom naše zemlje, sa kojima naša škola ostvaruje vrlo uspešnu saradnju već godinama. Svaki polaznik takođe ima mogućnost i da praksu pohađa u onom salonu koji sam odabere, uz uslov da o tome dostavi validnu potvrdu organizatoru kursa, ali u tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Ukoliko ste zainteresovani za bilo koji kurs iz oblasti nege i lepote, možete nas posetiti u ulici Vojvode Stepe 20/4 i upisati se. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju, broj telefona je 0691060584!

Ako ste iz Pazove ili u prolazu, možete posetiti našu poslovnicu u Staroj Pazovi u ulici Ćirila i Metodija 15 lokal broj 18, njihov broj trelefona glasi 0600223042!

Čekamo vas na upisu!

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: