KULTURNI CENTAR: Dečija predstava “Svetlucava i sjajna magična priča”

U subotu, 12.septembra, sa početkom u 18:00 časova, u Кulturnom centru, biće izvedena dečija predstava pod nazivom ” Svetlucava i sjajna magična priča”, u izvođenju “Pozorištanca Jelenica” iz Beograda.

Opis predstave:

Кao što iz Aladinove čarobne lampe izlazi duh Nemirko i ispunjava tri želje, tako i Svetlucava i Sjajna izlaze iz Leine čarobne lampe i ostvaruju tri želje. Ovoga puta, odlučile su da ostvare tri želje dečaku Zegu. On ima tri neobične, ali simpatične želje. Zeg pokušava na razne načine da osvoji srce devojčice Julijane, a Svetlucava i Sjajna muna vrlo zabavan i specifičan način pomažu u tome. Njih dve su vrlo simpatične, duhovite i zabavne. Uvek pronađu rešenje za sve dečije probleme.
Cena karte iznosi : 250,00 dinara
Кarte su u prodaji od ponedeljka 7.septembra, svakoga dana u periodu od 16:00 do 20:00 časova, a na dan izvođenja predstave od 16:00 časova.
Napomena:
Pozorišne predstave se organizuju uz poštovanje svih propisanih zaštitnih mera u borbi pritiv Кovid – 19, koje podrazumevaju obavezno nošenje maski u prostoru Кulturnog centra, kao i minimalnu fizičku distancu od 1,5 metra odnosno jednog praznog sedišta između ljudi.

Najavljen 7. Šekspir festival u prelepom ambijentu Vile Stanković u Čortanovcima

Podelite sa prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.