Konkurs za kupovinu SEOSKIH KUĆA za izbegla, prognana i raseljena lica

Fond  za  pružanje  pomoći  izbeglim, prognanim i raseljenim licima raspisao je Javni poziv za pružanje pomoći u stambenom zbrinjavanju izbeglih, prognanih i raseljenih lica u Vojvodini putem dodele sredstava za otkup seoskih kuća sa okućnicom u 2019. godini.

Javni poziv se raspisuje za lica koja su u skladu sa zakonom imala status izbeglih, prognanih i raseljenih lica  na  teritoriji  Republike Srbije, a imaju boravište odnosno prebivalište na teritoriji AP Vojvodine, do  dana  stupanja  na  snagu Odluke o osnivanju Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima (21. decembra 2006. godine), i  koja imaju nameru da ostanu i žive u lokalnoj zajednici koja se nalazi na teritoriji AP Vojvodine.

Maksimalan iznos  sredstava  za pružanje pomoći  za  stambeno  zbrinjavanje po  korisniku Fonda iznosi  1.000.000,00  (milion) dinara i pomoć je bespovratna.

Izabrani korisnik pomoći za rešavanje stambenog pitanja otkupom seoske kuće sa okućnicom može dodatno da učestvuje sopstvenim sredstvima u kupoprodajnoj ceni kuće u iznosu do 50% od ukupnog iznosa koji Fond obezbeđuje.

Javni poziv se raspisuje za lica koja imaju prebivalište, odnosno boravište u nekoj od sledećih opština: Novi Sad, Bačka Palanka, Bačka Topola, Vrbas, Vršac, Zrenjanin, Inđija, Кula, Novi Bečej, Ruma i Žabalj.    

Javni poziv >>

Prijava >>

Izjava >>

Potvrda koju izdaju poverenici >>

Potvrda da nisu koristili sredstva >>

Izjava prodavca >>

Potrebna dokumentacija >>

 

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram