KAF Inđija Indians obeležio 12 rođendan

Klub Američkog fudbala “Meridian Inđija Indians” obeležio je 10. marta dvanaesti rođendan. Osnovani su 2006. godine i svoje utakmice igraju na stadionu Sportskog centra “Leje”. Za to vreme, klub je ostvario nekoliko neverovatnih rezultata, kako u seniorskoj konkurenciji, tako i u mlađim kategorijama.
Upravo su mlađe kategorije nešto po čemu je ovaj klub prepoznatljiv u Srbiji. Od Ivana Prskala, preko Gorana Zeca pa sve do novije generacije koju predvode fantastična braća Stefan i Aleksandar Borković, klub je stvorio neke od najboljih igrača u zemlji, a moglo bi se reći da ono najbolje tek dolazi.

Klub može da se pohvali i velikim brojem reprezentativaca, a zanimljiv podatak je da je najmlađi poenter u istoriji nacionalnog tima naš Stefan Borković ili možemo reći da je bio dok njegov mlađi brat Aleksandar nije stupio na scenu i “oteo” mu rekord.

Od svih gradova koji imaju klub američkog fudbala, Inđija je najmanje mesto i to je još jedan dokaz odličnog i predanog rada, kojem se dive i mnogo bolje organizovani klubovi u našoj opštini navode Indiansi na njihovoj zvaničnoj fb stranici.

https://www.facebook.com/pg/kafindians/photos/?ref=page_internal

 

Podelite sa prijateljima:
  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *