Karatisti inđijskog Železničara ponosno su predstavljali Inđiju takmičivši se na velikom međunarodnom turniru u Njitri, Slovačka na kom je nastupilo 850 takmičara iz Slovačke, Ukrajine, Mađarske, Poljske,Austije, Belorusije, Estonije, Srbije, BiH i Makedonije.
Trener borbaša Nikola Mandić i ovaj put je uspešno vodio takmičare a kadetkinju Tamaru Manojlović borbe -47kg do finala savladala je Čehinju Vachtovu sa 4:1, Mađaricu Deak Saru sa 5:2 da bi u finalu izgubila od Slovakinje Jalowicrove sa 0:1, izborivši srebrnu medalju prvu na putu ka Evropskoj medalji.
Takmičarka Elena Ćaćić borbe -37kg koja je izborila četvrto mesto pobedivši Ukrajinku Stepanenko sa 6:2 i Slovakinju Hrabovsku sa 2:1 da bi u polufinalu izgubila od Poljakinje Szrazove sa 3:4. Kadet Filip Lazić u borbama -52kg pobedio je Slovaka Miroslava Gašpara sa 5:1 da bi u drugom kolu izgubio od Mađara Osvat Akosa sa 1:3.
Veliku konkurenciju od po 30 takmičara u kategoriji nisu uspeli da prođu kadet Luka Mitrić +70kg, nade Jovan Popović i Aleksa Marković -45kg kao i pioniri Aleksandar Pajić -42kg i Luka Žarković -37kg.
Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: