U utorak, 1. juna 2021. godine u Galeriji Кuće Vojnovića, biće postavljena izložba slika, crteža i skulptura likovne radionice „Paleta“.


Likovna radionica Paleta je slikarski atelje, koji u Inđiji postoji od 2006. godine. Četrnaest godina u njemu uče da slikaju i vajaju svi koji žele da nauče da se likovno izražavaju i imaju potrebu da svoj talenat razvijaju.

May be art of text that says 'ликовна радионица палета вас позива на отваране กå изложбе слика цртежа и скулптура 01.06. 06 2021. од 08.00 до 16.00 часова сваког радног дана галерила кубе возновита ARMAα hustt палета'

Generacije dece su prošle kroz atelje, učeći, družeći se i odrastajući u njemu. Za veliki broj dece ovo je najbolje mesto da razviju svoju kreativnost, vežbaju logiku, usavršavaju svoje veštine. Dete koje crta, oseća velku radost. Naš najvažniji zadatak je da ih naučimo da sve što rade, vole i rade srcem. Pored dece u ateljeu rade i odrasli kao i oni koji žele da nastave školovanje u srednjim i visokim umetničkim školama. Za njih su organizovane pripreme na kojima se upoznaju sa predstojećim prijemnim ispitom.

May be art of text that says 'ликовна радионица палета вас позива HA отваране A DEO изложбе слика цртежа и скулптура 06. 2021- 06 .2021. од 08.00 до 16.00 часова сваког радног дана галерила кубе волновита млмമ палета'

Likovnu radionicu vodi akademski slikar Nada Dokić. Posle završene srednje škole za dizajn „Bogdan Šuput“ u Novom Sadu i Više škole likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu, diplomirala je na Fakultetu Likovnih umetnosti u Beogradu 2006. godine. Član ULUS-a od 2007. godine. Učesnih više kolektivnih i samostalnih izložbi.

Dobitnik više nagrada za grafiku u zemlji i inostranstvu. Nastavnik je likovne kulture u osnovnoj školi, a pored pedagoškog rada bavi se i ilustrovanjem dečijih knjiga i didaktičkih igara za decu.

May be an image of text

Izložba radova likovne radionice Paleta biće otvorena za publiku do 8. juna 2021. godine.
Posetioci će moći da pogledaju izložbu svakog radnog dana od 08.00 do 16.00 časova.
Usled pandemije Кorona virusa izložba nema zvanično otvaranje. Ne zaboravite da i dalje poštujemo propisane mere zaštite.
Ulaz na izložbu je slobodan.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: