U okviru radova na rekonstrukciji i modernizaciji otvorene pruge Stara Pazova – Novi Sad, Inđija treba da dobije dva podvožnjaka. To će u velikoj meri podići nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Kako je rekao prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak, reč je o velikom državnom projektu od kojeg će benefite imati i opština Inđija, pogotovo kada je reč o privredi.

Predsednik Gak navodi da će nivo bezbednosti biti daleko veći

-Više neće biti zaustavljanja na pružnim prelazima, a naši sugrađani koji žive sa druge strane pruge biće daleko bezbedniji u saobraćaju. Više neće postojati mogućnost da neko prelazi prugu i kada je spuštena rampa, jer rampe više neće postojati tvrdi Gak i dodaje da je reč o jednom od najznačajnijih projekatana nacionalnom nivou.

-U toku su radovi kod “Panonije”, kada se tamo završi posao mašine će preći na deo pruge kod stadiona. Tu će biti verovatno malo problema u smislu da se pronađe najbolje rešenje. Moram da naglasim da je projekte za oba podvožnjaka radio Saobraćajni institut CIP-državna institucija i da se mi tu nismo ništa pitali kojom trasom će proći podvožnjaci kaže predsednik i navodi da se sve radi u skladu sa standardima brze pruge.

#indjija #gak #brzapruga #rekonstrukcija #radovi

 

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: