Pazova Inđija | Vesti

BUDITE PRVI INFORMISANI…

Inđijski Kulturni centar

I u inđijskom Kulturnom centru decembar mesec će proteći u znaku dobrih svirki, i pozorišnih predstava. Prema rečima organizatorke programa Jelene Stefanović Pešut, sadržaj je pažljivo pripremljen u skladu sa prazničnom atmosferom pred kraj godine.

-Mesec decembar počeo je sa pozorišnom predstavom naše mlade već poznate glumice Teodore Marčeta koja je nastupila sa monodramom „Ana“ koja je ujedno njen master rad kao studenta glume i režije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Tekst je nastao po motivima Tolstojevog dela „Ana Karenjina“ navodi organizatorka programa Kulturnog centra i kaže:
-Pripremili smo nešto i za naše najmlađe sugrađane, a to su predstave „Petar Pan“ i „Ježeva kućica“ u saradnji sa PU „Boško Buha“ i osnovnim školama u Inđiji.
Deo repertoara za decembar su i koncerti a najpre se predstavila škola muzike „Mjuzik Harmoni“ sa svojim učenicima i specijalnim gostima iz Novog Sada i drugih gradova. -Imali smo priliku da vidimo nastupe individualnih izvođača, bendova, mjuzikla, koji će izvoditi različite muzičke žanrove od klasične do rok muzike.
Harlekin je alt-rok / dark-pop bend iz Inđije, koncertno aktivan od druge polovine 2016. godine. Svirali su na Koncertu godine, HilsUp festivalu, Gitarijadi Vojvodine, Dev9t festivalu, sa bendovima kao što su ZAA, Orthodoks Kelts, KKN, Čovek vuk, Urban&4, Bjesovi, Van Gog, Kerber i Divlje Jagode. U septembru 2017. pojavio se prvi album benda pod nazivom ‘Tornik’, u izdanju Take It Or Leave It Records, dostupan kao fizičko i digitalno izdanje. Neposredno pred izdavanje albuma, pojavio se prvi spot benda, za pesmu ‘Carina’.
-Na ovom koncertu, koji je reralizovan u saradnji sa Ful Produkcijom i Kulturnim centrom Inđija, publika je mogla da čuje sve pesme sa albuma ‘Tornik’, i još nekoliko za sad neobjavljenih pesama navodi ona. Pored navedenih koncerata, u KC kafeu će biti organizovana svirka benda „Fet ket“ gde se očekuje dobra zabava uz popularnu fanki muziku kaže organizatorka.
-Kada je pozorište u pitanju, na veliku želju naših sugrađana ponovo će gostovati Milan Kalinić sa novom predstavom „Škola za ljubavnike“ koja će se biti idigrana 17. decembra 2017. godine. Na brilijantno komičan način publiku će Milan Vasić i Jelena Rakočević, vraćati u ono vreme kad je nemoguće bilo moguće. Milan Kalinić kakvog do sada niste videli, bez ijedne reči izaziva smeh a Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović će vas podsetiti zašto negativci mogu biti najpozitivniji u celoj priči.
Tradicionalno u duhu novogodišnjih praznika krajem decembra će biti organizovan kocert KUD-a „Soko“ kao i dečija predstava „Novogodišnja modna groznica“.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima:
Follow by Email
YouTube
Instagram