Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak ugostio jednu grupu mališana iz Predškolske ustanove „Boško Buha“ povodom Dečije nedelje. Po prvi put u istoriji Inđije izabrana je predsednica opštine, a reč je o šestogodišnjoj Aleksandri koja je odlično obavila svoju ulogu i razgovarala sa svojim vršnjacima o njihovim predlozima i željama.

Predsednik je mališanima  uručio simbolične poklone, a deca su   uživala u  slatkišima i knjigama koji su za njih pripremljeni.

Kako je istakao predsednik Gak ovo jeste najlepša nedelja u godini, ali  je naglasio da  se o deci treba svakodnevno brinuti a ne samo u okviru Dečije nedelje .

S tim u vezi opština Inđija gotovo svakodnevno kroz različite podsticajne mere vodi računa o  deci bilo da je reč o predškolcima, osnovcima, srednjoškolcima ili studentima.

-Vodimo računa o svim segmentima života, bilo da je reč o izgradnji parkova i sportskih terena, otvaranju vrtića, rekonstrukciji škola, dodeli računara ili stipendija za najbolje studente. Takođe kroz nove investicije pokazujemo  brigu o deci, jer će upravo u novim fabrikama raditi njihovi roditelji, i na taj način svakog dana radimo kako bi njima bilo bolje rekao je Gak.

-Zaista smo ponosni na svu našu decu, imamo puno vukovaca, uspešnih sportista, najboljih studenata, svei oni su budućnost Inđije. Naša je obaveza da stvorimo bolje uslove za njih, ne postoji nijedan zadatak koji je težak, ne postoji reč umorni smo upravo kada vidimo našu decu poručio je prvi čovek opštine Inđija.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija najbolje mesto za porodicu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

VIDEO:

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: