U Srednjoj školi ,,Dr Đorđe Natošević” u Inđiji, svečano je obeležena školska slava, Sveti Sava, a pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević kumovao je školi.

Prisutnima su se obratili sekretar Nenad Ivanišević i direktor škole Elijana Mandić, nakon čega su učesnici prisustvovali osveštanju slavskog kolača.

Učenici škole, kao i nastavnici, učestvovali su u organizaciji obeležavanja školske slave, uz prigodan horski program i recitale.

Srednja škola ,,Dr Đorđe Natošević” u samom centru Inđije, u toku obrazovanja, nudi teorijsku i praktičnu nastavu u školi i praktičnu nastavu u firmama, pri čemu se stiču znanja koja će svakome omogućiti lako zaposlenje odmah nakon završetka školovanja.

SŠ ,,Dr Đorđe Natošević”, čiji je ovom ceremonijom dr Nenad Ivanišević postao kum, omogućava uslove da se steknu neophodna znanja i veštine sa kojima učenici mogu sa lakoćom da upišu željeni fakultet.

Ivanišević je naglasio da je poziv za kumstvo školi velika čast za svakoga, a posebno kada među nastavnim kadrom prepozna sopstvene studente, s obzirom da je i univerzitski profesor.

Fotografije: Sonja Babić – Vejnović

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: