U poslednjih mesec i po dana radovi na izgradnji sportske hale u Inđiji su intenzivirani i teku predviđenom dinamikom. Projekat koji je započet pre gotovo 15 godina polako ulazi u završnu fazu a najveću pomoć pružila je Pokrajinska vlada koja je opredelila 750 miliona dinara za završetak radova.

Prethodnih nekoliko nedelja radilo se na izgradnji parkinga oko hale. energo bloka, antifiltracione zavese i unutrašnji mašinski i elektro radovi poručuje prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak.

-Radovi prva dva meseca nisu išli predviđenom dinamikom, te smo prošle nedelje održali sastanak sa direktorom Uprave za kapitalna ulaganja i zaposlenima. i predstavnicima izvođača radova, kada je dogovoreno  kako će dalje teći radovi i šta je sve neophodno da se uradi. Potrebno je bilo da se radovi ubrzaju, što je i ispunjeno tv rdi predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i kaže:

-Očekujem već na proleće da obiđemo svi zajedno sportsku halu gde ćemo imati da vidimo tu završnu fazu u objektu.

Da podsetimo, do početka ovih radova u inđijsku sportsku halu uloženo je  11 miliona evra. Poređenja radi, izgradnja novog vrtića koštala je jedan milion evra.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Inđija-grad privrede, turizma, sporta i kulture“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: