Međunarodni sajam poljoprivrede 88. po redu počeo je na Novosadskom sajmu, a kapije su otvorene od 18. do 24. septembra, od 9 do 19 časova.
Na otvorenom i zatvorenom sajamskom prostoru nastupiće izlagači iz 17 zemalja, koji će predstaviti najznačajnije proizvode iz oblasti agrara, te oblasti lova i ribolova.
May be an image of 4 people and people standing
Zemlja partner ovogodišnjeg Poljoprivrednog sajma je Republika Češka, a posetioci će imati priliku da se sretnu i sa privrednicima iz Italije, Holandije, Mađarske, Španije, Bosne i Hercegovine, Belorusije, Poljske i Rusije.
Direktorica Agencije za ruralni razvoj opštine Inđija Ivana Pejović Ševrt sa predstavnicima zadružnog sektora I opštine Inđija posetila sje štand Zadružnog saveza Vojvodine na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu gde je sa predsednicom mr Jelenom Nestorov Bizonj razgovarala o budućim planovima i nastavku dugogodišnje uspešne saradnje.
May be an image of 2 people and people standing
Pozivamo sve poljoprivrednike da posete Novosadski sajam. Poljoprivredni sajam, Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije održavaju se uz dozvolu Kriznog štaba i poštovanje epidemioloških mera, a primaće vakcinisane i nevakcinisane posetioce. Vakcinisani će prilikom ulaska prikazivati Digitalni zeleni sertifikat – potvrdu o vakcinaciji.
Oni koji nisu vakcinisani u krug Sajma mogu da uđu uz Digitalni zeleni sertifikat – potvrdu o preležanom kovidu, negativan PCR test ili negativan antigenski test koji neće biti dodatno naplaćivan.
Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: