U prisustvu velikog broja zvanica u subotu 11. juna svečano je otvoren renovirani kafić Kulturnog centra Inđija.  Tako su Inđinčani dobili mesto za sve generacije, na jednom od najlepših mesta, uz sportske terene Doma omladine.

Radovi su trajali nešto manje od dva meseca a kafić je dobio potpuno novi enerijer i novu baštu.

KC KAFE

Direktorica Ustanove Kulturni centar Inđija pozdravila je na otvaranju sve goste i  zahvalila se predsedniku Vladimiru Gaku i opštini Inđija koji su podržala ovaj projekat. Takođe ona se zahvalila svim zaposlenima kao i saradnicima koji su bili na zadatku KC kafe.

-Marljivo i vredno smo radili na tome da KC kafe dobije   moderan izgled i da građani opštine Inđija koji tradicionalno vole da dođu u naš uživaju u  kako novom ruhu i izgledu kafea, tako i u brojnim kulturnim  sadržajima koje ćemo organizovati  u ovom prostoru-istakla je direktorica.

Ona je na kraju poručila da u našem gradu kultura živi  i živeće kroz sve sadržaje ali i kroz  novootvoreni KC kafe, najbolje mesto za sve generacije.

Za muzički program bili su zaduženi glumci Pozorišta na Terazijama Kristina i Vladan Savić uz pratnju klavira sa Ksenijom Ristić.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: