Press "Enter" to skip to content

Inđijski đaci uspešni na državnom školskom karate prvenstvu

Učenici inđijskih osnovnih i srednjih škola nastupili su na državnom školskom prvenstvu u karate sportu u organizaciji Saveza za školski sport Srbije.

Takmičenje je održano u Pančevu 09. marta a okupilo je najbolje učenike koji su plasman izborili na regionalnim školskim sportskim takmičenjima.

Odličan nastup imala je Anđela Marčetić učenica OŠ“Đorđe Natošević“ iz Novog Slankamena osvojivši prvo mesto u katama u kategoriji VII-VIII razred, učenica OŠ“Dušan Jerković“ iz Inđije Maša Ninković izborila je bronzanu medalju u katama za učenike V-VI razreda.

Učenica inđijske Gimnazije Marija Bogovac pobedila je sve takmičarke do finala ali je morala da se zadovolji drugim mestom u kategoriji borbe +59 kg III-IV razred SŠ, učenik TŠ“Mihajlo Pupin“ iz Inđije Stefan Lemajić imao je dobre mečeve u kategoriji -70kg učenika I-II godine SŠ.

Takođe učenici OŠ“Dušan Jerković“ iz Inđije Mihailo Grubić koji je izgubio repasažni meč u kategoriji VII-VIII razreda +50kg kao i Aleksa Lajbenšperger u kategoriji kate III-IV razred.

Učenike su pratili profesor  Melanija Kranjčec Budovački kao i treneri Željko i Željka Mandić.

Više od 500 takmičara na prvenstvu Vojvodine u karateu u Inđiji

Please follow and like us:
error0
Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Mission News Theme by Compete Themes.
error

Podeli :)

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube