Press "Enter" to skip to content

Inđijske LEJE postale najlepši deo grada (FOTO)

Uređeni sportsko-rekreativni kompleks “Leje” sve je bliži konačnom izgledu a lokalna samouprava svakog dana sve više radi na sređivanju ovog dela Inđije.

Najpre je napravljen Trg Milunke Savić na kojem se nalazi spomenik našoj heroini, a čitav taj potez dobio je lepši i uređeniji izgled.

💗💗💗

Objavljuje Pazova Inđija VestiPetak, 7. lipnja 2019.

Nedaleko od trga u toku su radovi na uređenju jezerceta koji će biti prava zelena oaza. Završeni su radovi na postaljanju kamene obloge, preostalo je još da se postave klube, kante, javna rasveta i uredi zelenilo.

Foto: Jezerce sve bliže konačnom izgledu

Neposredno uz jezerce nalazi se gradski bazen koji je juče otvorio kapije za sve posetioce. Bazen je treću godinu za redom renoviran i sada je jedan od najlepših i nauređenijih u regionu.

Foto: Bazen otvoren

Preko puta bazena nalazi se sportska hala koja takođe treba da bude privedena nameni, a uz halu veliki sportski teren. Ideja lokalne samouprave jeste da se na ovom mestu napravi Akademija sporta sa pratećim sportskim objektima.

View this post on Instagram

Zoo park "Koki" Inđija 🐾🐱🦍🐶🐺🐮🐷🐏🦊🐴🐵🐑🐻 #indjija #infocyberofficial #srbija #welcometoserbia #animals #zoo #spring #nature #serbia #instaphoto #instaphotography #bear #sky #kids #insta #photo #happy #chill #beauty

A post shared by www.pazovaindjijavesti.com (@infocyberofficial) on

Odmah uz halu nalazi mesto koje je zalaganjem jednog čoveka postalo pravi vrt dobrih vibracija. Reč je o ZOO parku “Koki”. I ove godine opština Inđija je pružila neophodnu finansijsku pomoć i opredelila milion dinara za zoo vrt u Inđiji.

Kada pogledate sve kao celinu, ovaj deo Inđije je postao lepa i uređena oaza gde svi ljubitelji prirode mogu da uživaju.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Mission News Theme by Compete Themes.
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram