Opština Inđija potpisala je danas u Pokrajinskoj vladi ugovor o dodeli sredstava u iznosu od 98 miliona dinara za rehabilitaciju puta u Кrčedinu.

Sredstva dodeljuje Uprava za kapitalna ulaganja, a namenjena su za rekonstrukciju ulice Cara Dušana u Кrčedinu, od ulaza iz Beške do izlaza ka Novom Slankamenu.

Ispred lokalne samouprave ugovor je potpisao Milan Кončarević, zamenik predsednika opštine, koji je naglasio značaj ovih sredstava za ulaganja u seosku infrastrukturu.

„Opredeljenost Opštine Inđija da rehabilituje puteve u selima naišla je na podršku u Pokrajinskoj vladi, i mi ćemo se truditi da što pre završimo javnu nabavku za početak radova u Кrčedinu“.

Ugovore sa pokrajinom danas su potpisali predstavnici 36 gradova i opština u Vojvodini, gde je odobreno ukupno 47 projekata, vrednosti skoro 6 milijardi dinara.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je da je najveći broj investicija usmeren u saobraćajnu infrastrukturu, i ostale projekte koji imaju za cilj lokalni ekonomski razvoj, i poboljšanje kvaliteta života svih građana u Vojvodini.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: