INĐIJA USKORO BEZ NEZAPOSLENIH: Stigle tri nove investicije, posao za 180 ljudi-najveća se tek očekuju

Opština Inđija potpisala je ugovor sa tri nova investitora u kojima će posao pronaći oko 180 radnika. I to nije sve, vrednost investicija iznosi oko 25 miliona evra, a dobar deo sredstava od poreza  sliće se u budžet opštine poručio je danas prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak.

Vladimir Gak

U razgovoru sa njim pitali smo ga kako će opština rešiti problem nedostatka radnika, s obzirom da je pozanto da Tojo Tajers ima veliku potrebu za zapošljavanjem, a najavljena investicija koja je deset puta veća od japanskog investitora takođe će zaposliti veliki broj ljudi.

Predsednik Gak je poručio da opština Inđija sa jim na čelu ima vbiziju da Inđija dobije oko 4.000 novih stanovnika, koji će se doseliti, a veliki broj porodica se već doselio u Inđiju. To znači izgradnju novih vrtića, ulaganje u zdravstvo, škole  i putnu infrastrukturu.

-Inđija višše nije ono što je bila pre par godina. Već danas imamo veliki broj porodica koje su se iz južne Srbije doselile u našu opštinu, a takvih slučajeva ćemo u budućnosti imati još više. Rešićemo problem nedostatka radnika, pronaći ćemo ih poručio je Gak i  podsetio da su pregovori sa najvećom investicijom u Srbiji ušli u završnu fazu i da će se za dvadesetak dana znati tačan ishod. Zbog klauzule o poverljivosti  poslovnih informacija još uvek nije potvrđeno o kojoj svetskoj kompaniji je reč, a li se nezvanično govori o tome da je u pitanju gigant iz automobilske industrije.

Podelite sa prijateljima:

One thought on “INĐIJA USKORO BEZ NEZAPOSLENIH: Stigle tri nove investicije, posao za 180 ljudi-najveća se tek očekuju

  1. Jos kad Gak ne bi maltretirao vlasnike firmi da ne dizu cenu rada, da narod moze da zivi sa 50,60 hiljada dinara sto predsednik popusi u tompusima za mesec dana, ili bahanalije kod Budjavog Milenka u Monogramu potrosi za nedelju dana.Stici ce Vucic i do Indjije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.