Turistička organizacija opštine Inđija je drugu godinu zaredom izabrana za jednu od tri najbolje u Srbiji na konkursu za dodelu „Turističkog cveta”, najprestižnije nagrade u oblasti turizma.

Inđija je jedini predstavnik AP Vojvodine i jedini predstavnik lokalnih samouprava sa teritorije Srbije koji je ušao u krug najboljih, dok su ostali kandidati u tom krugu gradovi.

May be an image of 6 people, people standing and suit

„Turistički cvet” je nagrada koju tradicionalno (od 1982. godine) dodeljuje Turistička organizacija Srbije za značajna ostvarenja i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji.

U ocenjivanju se posebna pažnja obraća na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je obogaćena turistička ponuda Srbije. Žiri čini pet članova, afirmisanih stručnjaka iz oblasti turizma i medija, dok se šesta ocena dobija na osnovu glasanja internet publike.

U Srbiji postoji 136 turističkih organizacija i Turistička organizacija opštine Inđija je ponosna na činjenicu da je svojim radom zavredila da se već drugu godinu zaredom nađe u samom vrhu na nacionalnom nivou.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Inđija-grad privrede, turizma, sporta i kulture“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: