Da Inđija ima budućnost i čime da se ponosi, pokazuje podatak da je u protekloj školskoj godini zabeleženo 65 vukovaca, 14 uspešnih učenika koji su osvojili nagrade na školskim takmičenjima i 4 sportista osvajača medalja na domaćim i međunarodnim prvenstvima.

Njima je, za ostvareni uspeh, poklon u vidu laptop računara uručio predsednik opštine Inđija Vladimir Gak. Pozdravljajući ih, Gak je rekao da je Opština veoma ponosna na njih jer oni predstavljaju budućnost ove sredine.

„Opština Inđija će uz vas biti daleko veća i uspešnija u narednim godinama. Ovo je nešto što je veoma važno i što Opština Inđija prepoznaje kao ključ uspeha, a to je ulaganje u budućnost, ulaganje u mladost, i što je najvažnije-ulaganje u znanje“.

Gak je dodao da je lokalna samouprava u prethodne četiri godine uložila velika sredstva u popravku školske infrastrukture, proširila krug učenika koji dobijaju nagrade, povećala stipendije na 17 hiljada dinara, proširuje postojeće objekte vrtića i gradi novi, otvara radna mesta gde će svršeni diplomci dobiti posao, ostati u svom mestu i graditi svoju porodicu.

„Ovde se ne radi o političkoj propagandi ili kampanji, ovde se radi o realnim stvarima i onim što je urađeno ili nije urađeno, pa neka ceni kako ko hoće“.

Izvor i foto: Opština Inđija

#gak #indjija #laptop #najbolji

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: