Iduće nedelje kamen temeljac za izgradnju NOVOG VRTIĆA u Inđiji

Kako je rekao predsednik opštine Inđija Vladimir Gak, iduće nedelje treba da bude položen kamen temeljac za izgradnju novog vrtića u Inđiji.


Podsetićemo, novi vrtić će se nalaziti u blizini Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene, kako je više puta istakao prvi čovek opštine Inđija vrtić će tada biti potpuno besplatan za svu decu.

Foto: Vladimir Gak-predsednik opštine Inđija

-Mi smo spremni da iduće nedelje započnemo radove, ostaje da vidimo sa investitorom da se ispuni formalni deo uvođenja u posao. Nakon toga ćemo položiti kamen temeljac kaže Gak.

Predsednik opštine Gak izrazio je zahvalnost roditeljima za razumevanje i strpljenje ali je istakao da se ranije nije moglo u izgradnju zbog ogromnih zatečenih dugova.

-Ono što je najvažnije više nikada nećemo imati listu čekanja za upis mališana u Inđiji, a vrtić će nakon izgradnje biti besplatan za svu decu poručuje Gak i kaže da će vrtić biti kapaciteta za 250 mališana.

#gak #indjija #vrtic

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

One thought on “Iduće nedelje kamen temeljac za izgradnju NOVOG VRTIĆA u Inđiji

  1. Samo bi trebalo uvesti dva tri upisna roka u vrtic…jer roditelji cije su bebe rodjene posle upisnog roka moraju da cekaju sledecu godinu za upis a treba da pocnu da rade pre ili blizu sledeceg upisnog roka i onda da cekaju septembar da vide da li ce biti upusani…..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram