Građani opštine Stara Pazova će moći, od trenutka raspisivanja Konkursa, odnosno od aprila meseca ove godine, elektronskim putem, na potpuno besplatan način, da prijave decu za upis u predškolske ustanove „Poletarac“ i „Radost“.


Usluga eVrtić predstavlja elektronsku prijavu dece za upis u predškolske ustanove, što znači da roditelji više neće morati da odlaze na razne šaltere prilikom prijave deteta u predškolsku ustanovu, već će prijavu moći da obave elektronskm putem na Portalu eUprava.

Od ove godine usluga će biti omogućena u 140 gradova i opština kao lakši, brži, potpuno besplatan način prijave deteta u predškolsku ustanovu.

STARA PAZOVA Besplatan vrtić za treće i svako naredno dete

Elektronsko podnošenje prijave se vrši jednostavnim popunjavanjem elektronskog obrasca, a prilaganje neophodnih dokumenata kao što su Izvod iz matične knjige rođenih, Prebivalište i Uverenje o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju. U ovom trenutku je u toku implementacija ove usluge u svim gradovima i opštinama u Srbiji.

Proceduru upisa Vašeg detata možete izvršiti na navedenom linku od trenutka kada bude raspisan Konkurs za upis dece u vrtić na teritoriji naše opštine, odnosno od aprila meseca ove godine.

#starapazova #euprava #vrtic #upis

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: