HUMANOST NA DELU: Pomoć za Natašu Stojanov iz Inđije

Centar za socijalni rad “Dunav” iz Inđije sutra 05.januara u 12 časova dodeliće sredstva za lečenje za Natašu Stojanov iz Inđije.
Devojčica Nataša Stojanov rođena je 15.08.2013. prirodnim putem, zdrava,s a ocenom 9/10. Do šestog meseca starosti dete napreduje, razvija se normalno u svakom smislu, gleda, prati radnje, počinje da guče,hvata rukicama.
Sve do prvog epi napada kada počinje Natašina borba. Nakon više od godinu dana raznoraznih analiza i ispitivanja na razne retke i ostale bolesti što neurološke,što genetske, metaboličke i dalje nije poznat uzrok ni tačna dijagnoza.
Dete pije lekove za svaku bolesti na koju se sumnjalo,napadi se pojačavaju i sve su učestaliji, više vremena provodi u bolnicama nego kod kuće.
Dete je do četvrte godine totaIno psihomotorno nesposobno (jede pasirano, ne govori, ne hoda, praćenje pogledom slabo,nekontrolisani pokreti ruku i nogu…). Roditelji su do sada u sopstvenoj režiji vodili dete u nekoliko klinika ne bi li otkrili nešto više i pomogli detetu.
Nataša već dve godine ide i na fizikalne trapije u Vukov centar u Novom Sadu koje su pomogle da dete dođe do faze sedenja, sveopšteg jačanja mišića i bolje kontrole pokreta.
Porodici je potrebna pomoć kako bi nastavili sa fizikalnim terapijama, logopedskim tretmanima, dijagnostikom i analizama i obezbedili Nataši neophodnu medicinsku opremu.
Za Natašino bolje sutra! Budimo humani!
Pomozimo Nataši!
Slanjem SMS poruke: Upišimo 703 i pošaljimo SMS na 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human703 i pošaljimo SMS na 455
Uplatom na dinarski račun: 160-552146-10
Uplatom na devizni račun: 00-540-0004249.0
IBAN: RS35160005400004249085
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj
Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal
Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *