DORINE AVANTURE-03. april u 17:00 Kulturni centar Inđija

Dora je radoznala, znatiželjna devojčica koja sa svojim prijateljem majmunom Čizmicom doživljava razne avanture. Iz svake avanture nauči nešto i izvuče pouku.

Ovoga puta, Dora je zalutala u zemlju gde živi stari, mrzovoljni trol. Neznajući da on po ceo dan spava i da je uvek mrzovoljan, probudila ga je, želeći da se upozna i poigra sa njim. Ali, tu su nastale nevolje. Mrzovoljni trol se jako naljutio, iskoristio svoje moći i začarao Dorinog najboljeg drugara Čizmicu i poslao ga duboko u šumu, odakle nikada neće znati da se vrati.

Dora vadi iz ranca svoju neobičnu mapu, koja govori i koja će joj pomoći da pronađe svog najboljeg drugara. Ali nije samo mapa dovoljna, ona mora da bude mudra, strpljiva, snalažljiva i hrabra, kako bi se upustila u potragu za Čizmicom.
Zahvaljujući svemu tome i drugarima koji joj u potrazi pomažu, Dora iz ove avanture sa trolom izlazi kao pobednik.

Igraju:
Jelena Krkić
Danica Radulović
Jovan Ljubenović
Mizika i ton: Saša Vukić
Produkcija: Pozorištance “Jelenica” iz Beograda

Napomena:
Pozorišne predstave se organizuju uz poštovanje svih propisanih mera zaštite protiv virusa Kovid – 19, koje podrazumevaju obavezno nošenje maski u prostoru Kulturnog centra i držanje fizičke distance od 1.5 metra, odnosno jednog praznog sedišta.

Karte su u prodaji od četvrtka 1. aprila u periodu od 16:00 do 20:00 časova.
Cena ulaznice: 250,00 din

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: