U toku iduće godine u opštini Inđija svim građanima biće na raspolaganju dve hale, jedna u Inđiji a druga u Beški. Potpisan je ugovor za parterno uređenje inđijske  sportske hale, uskoro se nastavljaju radovi rekao je prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak.

-Očekujemo da ćemo za dve nedelje nastaviti sa radovima, uveren sam, a to sam nekoliko puta rekao da će svi radovi na izgradnji hale do marta biti završeni. Nadam se da ćemo konačno uskoro staviti tačnu na priču o izgradnji hale i da ćemo govoriti samo o lepim događajima koji će biti organizovani u njoj.

Završena je javna nabavka za izvođača radova na sportskoj hali u Beški. Kako je istakao predsednik opštine Inđija Vladimir Gak  nakon isteka roka žalbe biće potpisan ugovor i nastavljeni radovi.

Podsetimo, na lokaciji koja se nalazi u Jug Bogdanovoj ulici u blizini Osnovne škole “Braća Grulović” izliveni su temelji i završena prva faza radova na izgradnji sportske hale u najvećoj inđijskoj mesnoj zajednici.

Predviđeno je da objekat bude na raspolaganju i školskoj deci za njihove sportske aktivnosti i nastavu fizičkog vaspitanja, ali i za održavanje drugih, kulturno-umetničkih događaja u selu.

Biće to moderna sportska hala, sa oko 500 mesta za sedenje, a očekuje se da objekat bude završen naredne godine.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija priča o uspehu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: