Nastavljaju se radovi na izgradnji sportske hale u Beški, a ovih dana su započeli radovi na drugoj fazi. Reč je o sredstvima u visini od 148 miliona dinara koja su opredeljena iz budžeta opštine, a u dinaminku radova uverio se prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak koji je posetio gradilište.

-Ispunjava se višedecenijski san svih Beščana. Ovde će naša deca imati sportska takmičenja i utakmice, igraće se folklor i organizovati razni koncerti poručio je Gak i dodao da će halu moći da koriste i meštani drugih naseljenih mesta.

Nadležni obišli radove

-Beščani su na ovaj objekat dugo čekali, od izuzetnog je značaja da ulažemo u omladinu i sport, kao i sportsku infrastrukturu, koja će svima biti na raspolaganju rekao je predsednik opštine.

S obzirom na to da se objekat gradi u blizini škole, koristiće ga i školska deca za njihove sportske aktivnosti i nastavu fizičkog vaspitanja, ali i za održavanje kulturno umetničkih manifestacija u Beški.

Nastavljeni radovi na sportskoj hali u Beški

Novica Temunović, predsednik Saveta mesne zajednice Beška se zahvalio još jednom predsedniku Gaku i lokalnom rukovodstvu što su prepoznali značaj izgradnje sportskog objekta u njihovom selu.

On je naglasio da će hala biti iduće godine data na upotrebu svim meštanima, pogotovo školarcima i omladini.

Podsetićemo , sportska hala će biti izgrađena po svim standardima, to će biti moderan objekat sa oko 500 mesta za sedenje, a prema planu biće završen iduće godine, odnosno najkasnije u oktobru sledeće godine.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija priča o uspehu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

VIDEO:

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: