Fudbalski savez Srbije nastavlja svoju kampanju obilaska fudbalskih klubova širom naše zemlje. Ideja FSS-a je da u direktnoj komunikaciji sa klubovima vidi u kakvom su stanju, kakve ih dileme muče, šta moze FSS da učini za njih, a da jednim gestom donacije sportske opreme lokalnim klubovima pokaže da su podjednako važni svi članovi fudbalske organizacije.

Tim povodom je FK “Jadran”iz Golubinaca posetio Dejan Santrač predsednik Sudijske komisije FSS i doneo paket sportske opreme. On je zajedno sa predsednikom opštine Đorđem Radinovićem obišao prostorije kluba i teren i pohvalio stanje u klubu.

-Ja sam poslednji put u Golubincima  mogu e nešto više od 20 godina i sa zadovoljstvom mokažem da je stanje u klubu daleko bolje nego tad. Poznato je da je opština Stara Pazova poznata kao opština koja brine o sportskim klubovima, te se zahvaljujem predsedniku Radinoviću na zalaganju porčio je Santrač i istakao da Fudbalski savez ne vodi samo računa o reprezentaciji ili klubovima koji se takmiče u višem rangu takmičenja, već podjednako brine o svim klubovima, pogotovo onim u manjim seoskim sredinama.

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović se zahvalio predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije na donaciji ali i na lepim rečima koje su upućene lokalnom rukovodstvu.

-Ovo je četvrti ili peti put da FSS donosi opremu i lopte, to je ono što je najpotrebnije fudbalskim klubovima. Od kada sam na čelu opštine, vodimo računa o svim sportskim klubovima, a ima ih oko 70  rekao je prvi čovek opštine i naglasio da je opština Stara Pazova izuzetno velika opština sa brojnim uspešnim sportistima i da će uvek imati finansijsku podršku opštine.

-Smatram da je najvažnije ulagati u sportsku infrastrukturu, a rezultati će svakako doći zaključio je Radinović i najavio još veća ulaganja u sport.

Santrač je sa čelnicima kluba “Jadran” razgovarao o svim pitanjima, ali i daljoj pomoći i podršci Fudbalskog saveza Srbije.

Tekst je napisan u sklopu projekta “Godina velikih investicija u Pazovi” koji je sufinansiran je sredstvima iz budžeta opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

VIDEO:

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: