Press "Enter" to skip to content

FILMSKI HIT: “Džon Vik 3” u bioskopu Kulturnog centra u Inđiji

27. maja na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra u Inđiji naći će se novi akcioni hit film “Džon Vik 3-Parabelum” sa početkom u 20:30 časova.

OPIS FILMA

Halle Berry se pridružuje Keanu Reevesu u novom nastavku Johna Wicka i upravo zato se još više veselimo trećem nastavku.

U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubica John Wick beži zbog dva razloga. Love ga jer je raspisana poternica od 14 miliona dolara i zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je Ne ubij u hotelu. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubice sveta Wicku za petama.

Premda je već trebao da bude mrtav, Continentalov upravnik Winston dao mu je jedan sat pre nego što ubice krenu i Wick postane excommunicado. Pre nego što mu se opozove članstvo, zabrane sve usluge te ga odseku od svih drugih članova, Wick će i kolcem i lancem i bokserom ići kroz sve druge kako bi pobegao iz Njujorka i ostao živ. Naravno, Wickov pas kreće s njim u akciju i krvoločno napada sve one koji im se nađu na putu.

Režija: Chad Stahelski
Glumci: Keanu Reeves, Halle Berry
Žanr: Akcioni, Triler
Trajanje: 130 min
Distributer: Blitz Film Video doo
Zemlja porekla: US
Godina proizvodnje: 2019

Karte su u prodaji od 15.05.2019. godine, svakog dana od 16:00 do 20:00 časova.
Cena ulaznice: 250,00 din

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram