Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ završilo je radove na izgradnji vodovodne mreže u Dunavskoj ulici u Novom Slankamenu.

U ulici dužine oko 900 metara ima sedam objekata koji nemaju gradsku vodu i sada će biti stvoreni uslovi za priključenje, kaže:

„U pitanju su objekti koji su nedavno legalizovani, tako da su ostvarili pravo na vodovodnu infrastrukturu, što će im biti i urađeno“, rekao je direktor tog preduzeća Dragoljub Trifunović, izrazivši očekivanje da će u narednom periodu ta ulica biti naseljavana.

Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak naglasio je da se problemi u opštini rešavaju planiranim redosledom i da javna preduzeća, zajedno sa lokalnom samoupravom, vode računa o svakom delu Inđije ravnomerno.

„Voleo bih da građani mogu da vide izveštaje o aktivnostima javnih preduzeća i ustanova, i da se uvere koliko se zaista radi u interesu opštine, samo je dinamika određena u skladu sa prioritetima“, istakao je Gak.

Radovi u Dunavskoj ulici u Novom Slankamenu su završeni, u narednom periodu u planu je izgradnja vodovodne mreže u Jezerskoj ulici u Jarkovcima, u Beški, u Bačkoj ulici u Inđiji, kao i u delu Zmaj Jovine ulice u Inđiji.

Vrednost investicije je oko osam miliona dinara, a finansira je JКP „Vodovod i kanalizacija“.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: