DRAMA SA SREĆNIM EPILOGOM Petar Mitrović sinoć vraćen porodici

Trinaestogodišnji Petar Mitrović iz Stare Pazove, koji je nestao u subotu oko 23 časa, u nedelju uveče je pronađen i vraćen porodici, a više osoba povezanih sa njegovim nestankom je uhapšeno.


Prema još uvek nezvaničnim inforamcijama, policija je uhapsila više osoba, za koje se sumnja da su bile povezane sa dečakovim nestankom od subote posle 23 sata, kada mu se izgubio svaki trag. Dečak je pronađen u napuštenoj kući u Belegišu nezvanično se saznaje.

Petar je u subotu uveče otišao u grad sa drugarima, a nestao je nakon što su se rastali i krenuli kućama. Dok se vraćao kući vozeći bicikl, razmenjivao je poruke sa svojim bratom, ali je u jednom trenutku prestao da mu odgovara.

Otac dečaka je rekao da ima informaciju da je njegov sin otet, ali ističe da ga niko nije zvao, niti mu je tražio otkupninu.

Na sumnju da je otet roditeljima je ukazala činjenica da je dečak u poslednjem telefonskom javljanju izgovorio: “Skinite mi povez sa očiju”.

Naime, dečakov otac Branislav je rekao da je nestali dečak poslednji put komunicirao s bratom od kojeg je tražio da dođe po njega na određenu lokaciju.

Kako je rekao, potom je usledio još jedan poziv kada se javila majka i čula kako dečak izgovara: “Sklonite mi povez sa očiju”.

Nakon toga se veza prekinula.

U potragu za dečakom bili su uključeni najbolji operativci policije iz Stare Pazove, Sremske Mitrovice, Novog Sada i Beograda. Sinoć kasno uveče ispred Policijske stanice u Staroj Pazovi uz roditelje, školske drugove i brojne Pazovčane dečaka je dočekao i ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Detaljnije informacije imaćemo nakon zvaničnog policijskog saopštenja.

 

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram