Do jeseni reflektori na gradskom stadionu u Inđiji

Nakon uređenja pomoćnog fudbalskog terena, nadležni iz uprave FK “Inđija” najavljuju jednu značajnu investiciju, a reč je o postavljanju četiri reflektora na gradskom stadionu u Inđiji.

-Ono što sada radimo je pripremanje projektne dokumentacije za izdavanje dozvola od strane Skupštine Opštine Inđije, odeljenja za urbanizam za izgradnju reflektora.

-Firma “Amiga” iz Kraljeva je bila ovde, napravila je projekat, idejno rešenje. Našli smo četiri mesta gde bi išla četiri stuba. U dogovoru sa ekipom Elektrodistribucije smo dogovorili gde bi došli napojni kablovi. Sada ostaje čekanje do dobijanja papira da mogu da krenu ti takozvani zemljani radovi navodi predsednik kluba Dragan Pilipović i dodaje:

IZ ARHIVE KLUBA: Istorijat gradskog STADIONA u Inđiji

-Nadam se da će početak jesenjeg dela prvenstva početi sa reflektorima na Gradskom stadionu. To je za klub jedna krupnija investicija, koja bi se ovde uradila i bila ovde u narednim decenijama.

-Naredno što planiramo uz ovu investiviju je podzemno zalivanje i na glavnom stadionu. Da rešimo i taj dugogodišnji problem tako da imamo ravnomerno i tu zalivanje da imamo teren na superligaškom nivou. Nadam se da ćemo sve to stići da uradimo. Ambiciozni smo poručuje- Pilipović.

Izvor: FK Inđija

POSLE 40 GODINA Sređuje se pomoćni teren kod gradskog stadiona u Inđiji

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram