Na Trećoj izbornoj Skupštini OO SNS Stara Pazova za predsednika reizabran Đorđe Radinović

Petak, 28. april 2023 – Juče je u prepunoj Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi održana, treća po redu, izborna skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Stara Pazova. Кako je Statutom Srpske napredne stranke i predviđeno, u prethodnom periodu su u svim mesnim odborima održani izbori, na kojima je izabrano novo rukovodstvo i to: predsednici mesnih odbora, potpredsednici, sekretari i delegati za Izbornu skupštnu, kojoj je prisustvovalo 78 delegata.

Nakon uvodnog dela programa i izvedene državne himne pristupilo se proceduri glasanja za formiranje verifikacione komisije, a potom i formiranje izborne komisije za izbor budućeg predsednika Opštinskog odbora SNS Stara Pazova. Javnim glasanjem, i to jednoglasno, delegati Izborne skupštine Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Stara Pazova, su bili jedinstveni u odluci i izglasali da na čelu Opštinskog odbora bude dosadašnji predsednik Đorđe Radinović.

Nakon što je Izborna komisija saopštila rezultate glasanja, izabrani predsednik OO SNS Stara Pazova, obratio se Skupštini i izrazio zahvalnost.

„Zahvaljujem se svim građanima, simpatizerima stranke, danas posebno zahvaljujem i članstvu na ukazanom poverenju. Biće mi velika čast da i dalje vodim Opštinski odbor Srpske napredne stranke Stara Pazova, što vidim kao svoju ogromnu odgovornost i obavezu. I ubuduće, kao i do sada, sledićemo politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića, koji je uvek bio naša snažna podrška, da idemo napred, da se razvijamo kao Opština, a što je najvažnije, kao kruna svega što radimo, da i dalje donosimo bolji standard života našim građanima. Mi smo zbog njih tu, a Opštinski odbor osnažen potporom koju imamo u licu naših saboraca, koji su energija stranke, ovde mislim na one koji su ovde večeras sa nama: gospodu Andreja Vučića, Miloša Vučevića, Damira Zobenicu i Srđana Кruževića, donosiće još bolje rezultate u svom daljem radu. Hvala Vam svima još jednom od srca”, naglasio je, između ostalog predsednik Radinović nakon reizbora.

U daljem toku sednice održana je i prva sednica Opštinskog odbora SNS Stara Pazova, da bi potom bili izabrani i potpredsednici Opštinskog odbora stranke i to: Nataša Eror Mićić, Vladimir Jovanović, Maja Grbić i Ljibuška Lakatoš, kao i sekretarka OO Aleksandra Sokolović.

Izbornoj Skupštini Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Stara Pazova prisustvovali su i pomenuti gosti iz Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: