Regionalni sajam privrede, 15. po redu održaće se 29. i 30. septebra u Novoj Pazovi na prostoru Pazovačkih bazena, čulo sa na konferenciji za medije u kompaniji MTU.


Bio je to prvi događaj ovakve vrste u njihovom prostoru rekao je generalni direktor kompanije Rajner Beker, naglasivši da su 2019. godine odlučili da investiraju u ovaj deo Srbije, da imaju odličnu saradnji sa opštinom Stara Pazova i da se nadaju da će nastaviti sa ulaganjem u veliki broj projekata, posebno u obrazovanje.

Predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović se zahvalio kompaniji MTU za dosadašnje projekte i naglasio da je politika ove lokalne samouprave usmerena ka razvoju privrede, jer je to osnova svega. A upravo razvoju privrede u velikoj meri doprinosi predstojeći Regionalni Sajam privrede.
Njagova višegodišnja tradicija sa sve većim brojem izlagača i posetilaca, svedoči o ulozi i značaju ovog privrednog događaja, rekla je Zorana Кaralić iz Regionalne privredne komore Srema, dodavši da će izlagački program i ove godine biti obogaćen brojnim sadržajima, predavanjima, savetovanjima i Sajmom zapošljavanja koji je planiran za petak od 11 časova. I ove godine će otvoreni autobus krstariti kroz industrijske zone. Sajam će biti otvoren u četvrtak i petak od 10 do 17 časova.


Na kraju konferencije, predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i predstavnica Regionalne privredne komore Sremskog okruga potpisali su ugovor o saradnji na organizaciji ovogodišnjeg 15. Regionalnog sajma privrede.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: