DANCE PARK: Najveća REJV žurka pod vedrim nebom kod Autleta u Inđiji

Veliki festival elektronske muzike Dance Park biće organizovan  8. i 9. juna  na parkingu Fashion Park Outlet centra u Inđiji .

Festival će prema procenama organizatora okupiti na desetine hiljade rejvera i 30 najaktuelnijih svetskih i domaćih di-džejeva, što ga čini jednim od najvećih događaja ove scene.

Posetioce očekuju žurke pod otvorenim nebom uz najsavremenije audio-vizuelne efekte, vanserijski izvođači i organizovan prevoz iz Beograda i Novog Sada.

Takođe, organizovaće se besplatan prevoz iz Inđije koji će sa stanice kod Kulturnog centra od 21h do ponoći prevoziti zaiteresovane do autleta, i u povratku od 5-8 časova ujutru.

Pored već objavljenih mega zvezda di-džej scene, Umeka, Ten Walls-a, Lee Dobričić, Ilije Đokovića, Kristijana Molnara, Aleksandre Duende, Danijela Čehranova aka Last95, Dee-a, Goya-e, Nevene Jeremić, Nemax-a, Nemanje Vanovića,  Mancha-e, MarkPanic-a, Petera Portmana, Space Motion-a, Teo Trunk-a, Tijane Kabić, Wet Dreams ekipe, Željka Ninića i Zweina, na Dens Park festivalu nastupiće najpoznatiji francuski di-džej Oxia i Reinier Zonneveld koji trenutno dominira modernom tehno scenom. Tu su i Petar Dundov, Concrete DJz koji će nastupiti sa Andrew Mellerom.

Pročitajte još: NOVI INVESTITOR U INĐIJI

Jedan od najtraženijih di-džejeva današnjice, Oxia, vraća se u Srbiju među brojne fanove. Ovaj francuski producent bavi se muzikom još od svoje 15 godine, a tokom svoje dvadesetogodišnje karijere stekao je ogromnu popularnost, naklonost svojih kolega i saradnju sa nekim od najvećih svetskih di-džej imena kao što su Agoria i Miss Kittin.

Podelite sa prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.