Kako bi svi putnici koji koriste javni prevoz na teritoriji opštine Inđija imali bolje uslove, odnosno kako bi mogli da se zaštite od sunca, kiše i snega, JP “Inđija put” je ove godine izgradilo osam potpuno novih stajališta.

Prema rečima direktora ovog javnog preduzeća Marka Gašića, pored održavanja i reparacije postojećih stajališta javno preduzeće je uradilo osam novih.

May be an image of 3 people, people standing and outdoors

-Uradili smo osam potpuno novih stajališta na nekoliko ključnih lokacija, na Banstolu, na krstu i u Beški, a poslednje radove imali smo u ulici Nikole Tesle u Ljukovu. Reč je o stajalištu na koje se dugo čekalo, na lokaciji na ulasku u selo sa desne strane. Videli smo da mnogo ljudi koristi ovo stajalište gde nije postojala nikakva nadstrešnica, te je bilo preko potrebno kaže direktor i dodaje:

May be an image of tree and outdoors

-Moram da istaknem da se svi radovi finansiraju iz naših sredstava. Planiramo iduće godine da nastavimo radove u svim naseljenim mestima, a najpre ćemo uraditi dva stajališta u Maradiku, nakon čega nastavljamo dalje ističe Gašić.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Inđija-grad privrede, turizma, sporta i kulture“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: