Pazova Inđija | Vesti

BUDITE PRVI INFORMISANI…

BIOSKOP KULTURNOG CENTRA: Ovog vikenda četiri filma

I ovog vikenda svi ljubitelji filmova mogu uživati u nekoliko projekcija u bioskopu Kulturnog centra Inđija.

FILM: AVA

31. oktobar u 18:00

OPIS FILMA

Ava je smrtonosni ubica, koja radi za organizaciju crnih operacija i putujući po svetu,

specijalizovana je za plaćena ubistva bitnih ličnosti. Kada posao opasno pođe po zlu, prinuđena je da se bori za sopstveni opstanak.

Režija: Tate Taylor
Glumci: Jessica Chastain, Geena Davis, Colin Farrell, John Malkovich
Žanr: akcioni
Trajanje: 97 min
Zemlja porekla: SAD
Godina proizvodnje: 2020

Cena karte: 250,00 din

FILM:ANTEBELLUM

31. oktobar u 20:00

01. novembar u 20:00

OPIS FILMA

Antebellum je zastrašujući triler producenta uspešnih filmova Get Out i US, a revolucionarni redatelji Džerard Buš i Kristofer Renc, poznati pod umetničkim imenom Bush + Renz, donose novi uzbudljivi stil u filmskom stvaralaštvu.

Radnja ovog misterioznog horor trilera koji okupira pažnju prati uspešnu autorku Veroniku Henlej (Žanel Mone iz filmova Moonlight i Hidden Figures) zarobljenu u zastrašujućoj poremećenoj stvarnosti. Veronika mora da razotkrije jezivu misteriju pre nego što bude prekasno…

Režija: Gerard Bush, Christopher Renz
Glumci: Janelle Monáe, Eric Lange, Jena Malone
Žanr: horor
Trajanje: 105 min
Zemlja porekla: SAD
Godina proizvodnje: 2020

Cena karte: 250,00 din

FILM: LESI SE VRAĆA KUĆI

01. novembar u 18:00

OPIS FILMA

Flo ima svog najboljeg prijatelja, a to je koli Lesi. Međutim, zbog novonastalih okolnosti, njegova porodica mora da se odrekne psa i Floovo srce biva slomljeno.

Ipak, Lesi se nerado razdvaja od Floa i kreće na putovanje preko cele Nemačke, kako bi se vratila svom voljenom drugu. Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Srećno žive u idiličnom selu na jugu Nemačke. Ali, kada Florijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kom nije dozvoljeno držati pse. Florijan je skrhan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu fon Šprengelu. Oni putuju na Severno more zajedno sa grofovom dvanaestogodišnjom unukom, Prisilom. Međutim, kada grof pokaže svoje pravo, zlo lice i kad se Lesi oseti veoma ugroženom, ona koristi priliku da pobegne i otpočne svoju avanturu, putovanje preko cele Nemačke, kako bi pronašla Floa. Ali, nije Lesi jedina koja se otišla na putovanje. Ni Flo nije mogao više da izdrži i kreće u potragu za svojim psom. Njih dvoje nije tako lako pobediti.

Režija: Hanno Olderdissen
Žanr: Avantura
Trajanje: 100 min
Zemlja porekla: DE
Godina proizvodnje: 2020

Cena karte: 250,00 din

CRTANI FILM:KUĆNI PATULJCI-OPERACIJA KOLAČIĆ

30, 31. oktobar u 16:00

01. novembar u 16:00
SINHRONIZOVANO!

OPIS FILMA

Čuveni, marljivi patuljci iz Kelna konačno se vraćaju! Skrivalili su se pod zemljom otkako ih je, pre više od 200 godina proterala zlobna krojačeva žena.

Ali, živahna devojčica među njima koja više nije mogla da podnese ovakav skučen život dolazi na površinu zemlje u nameri da otkrije svoj istinski poziv. Zajedno sa dva drugara, završava u pekari mrzovoljnog šefa Tea koji se stalno svađa sa svojim bratom. Dok patuljci prave veliki haos, devojčica je spremna da pomogne Teu. A ko bi više voleo da ga učini “pečenim” nego patuljci?

Režija: Ute von Münchow-Pohl
Žanr: Animirani
Trajanje: 78 min
Zemlja porekla: DE
Godina proizvodnje: 2020

Cena karte: 250,00 din

Podelite sa prijateljima: